Referat: Vaxholm IBF Lag Gul - Malmköpings Innebandyförening
1-2 Jesper Johansson ass Anton Wahlfridsson
1-3 Anton Wahlfridsson ass Hampus Johansson
1-4 Anton Wahlfridsson ass Hampus Johansson
1-5 Hampus Johansson
2-5 William Svanerholm
2-6 Hampus Johansson ass Emad Ebraimi
Så kom den då äntligen första segern sen derbyt mot Flen i Höstas. Det börjar dock lite halvdant med utvisning och mål i baken redan efter 5 minuter men sen vänder vi på steken när först kämpar Emad in 1-1 och några minuter senare styrde Jeppe snyggt in Antons skott till 1-2 i PP. Anton ökar senare på ledningen med två mål bägge på assist från Harre. Vilket är halvtids resultatet.

Andra perioden börjar så bra det bara kan när Harre bryter in och sätter 1-5 efter 23 sekunder. Minuten senare reducerar Vaxholm till 2-5 men det blir aldrig oroligt utan vi spelar lugnt och tryckt. Harre punkterar definitivt matchen med 1 minut kvar på ass från Emad.

Otroligt kul att äntligen ta den där segern, GRATTIS grabbar det har ni förtjänat.

Nu blir det sova och ladda för match 9,45 imorgon eller rättare sagt senare idag.

DM2019-10-15 18:29
Arbetsschema ht -192019-10-08 09:27
Säsong 2019/20202019-08-13 09:21
Utmärkelser 20182018-04-13 22:00
A-slutspel2018-04-07 15:54
Spelschema Örebro Cupen2018-04-02 17:35
Sportlov2018-02-17 08:46
Laget till dagens match2018-01-21 08:47