Referat: Malmköpings Innebandyförening - ÖSK Ungdom P04
3-1 Viktor Lundgren ass Hampus Johansson
3-2 Andreas Lindgjerdet ass Holmberg
Sista gruppspelsmatchen och förutsättningarna är klara vinst ger A-slutspel!!
Vi är rejält taggade och SKA bara vinna inget snack!

Tyvärr är det inte så det ser ut när matchen väl är igång. Då är vi rädda som få vågar inte ta några initiativ vi är helt paralyserade och snart står det 1-0 till ÖSK. Men den här helgen har det hänt något med laget det är slut med att tjura ner sig och tappa matcherna pga dåligt humör, nu vänder vi tjurigheten till något positivt. Anton kvitterar 2 minuter senare vilket står sig perioden ut.

Vi spelar inte vårt bästa spel men vi krigar oss kvar i matchen och 7 minuter in i andra sätter Anton 2-1 och vinden har vänt. Det blir några nerviga minuter innan Viktor lyckas sätta 3-1 med 58 sekunder kvar framspelad med en äkta fotbollskross från Harre. ÖSK reducerar med 4 sekunder kvar men vad gör det idag?

Vi gör vår spelmässigt sämsta match i Cupen men finner en väg att vinna, starkt jobbat killar och tack publiken för fantastiskt stöd imorgon väntar A-slutspel

DM2019-10-15 18:29
Arbetsschema ht -192019-10-08 09:27
Säsong 2019/20202019-08-13 09:21
Utmärkelser 20182018-04-13 22:00
A-slutspel2018-04-07 15:54
Spelschema Örebro Cupen2018-04-02 17:35
Sportlov2018-02-17 08:46
Laget till dagens match2018-01-21 08:47