Referat: Hjulsbro if - Malmköpings Innebandyförening
4-1 Oskar Wahlfridsson
4-2 Gustav Andersson
1/4 final mot ett obesegrat Hjulsbro.

Vi ledare googlade Hjulsbro kvällen innan match och vad vi fann var ju inte riktigt vad vi hoppats, 2016/17 års seriesegrare i Östergötland.

Hoppet att kunna använda vår "doping" Anton och Harre släcktes då deras semifinal med P02 spelas nästan samtidigt med våran 1/4 final. Vi hör en liten suck och nån "då är det kört" från grabbarna när de får höra om morgondagens förutsättningar.

Ett angenämt problem vi har är att vi har tre riktigt bra målvakter som vi vill ge speltid, men eftersom det bara spelas två perioder under Cupen måste en vila. Vi ledare beslutar om att lotta men då rese sig Rasmus upp och säger att "Jag står över då jag börjat senare och tränat mindre under säsongen" något vi ledare tycker är en fin gest gentemot de andra målvakterna så en eloge till Rasmus.

Innan match på Tegelbruket samlar vi grabbarna för lite pepp och vi snackar om den gångna helgen det fantastiska med att tagit oss till A-slutspel som enda lag från MIBF/Flen vilken förvandling av laget på bara ett par dagar. Vi enas om att trotts enormt tufft motstånd gå in på planen som vinnare och sälja oss dyrt.

Uppvärmningen känns taggad och inte blir det sämre av att hela läktaren börjar lysa rött från supporters från MIBF.

Matchen startar med att vi går bort oss i försvaret men Kevin är vaken och avvärjer efter det för vi matchen fram till den 12:e matchminuten då Hjulsbro lite snöpligt kontrar in 1-0 som står sig perioden ut. Närmas att kvittera innan paus är William som träffar ribban.

Snacket i paus handlar mycket om att fortsätta trumma på.

Spelet jämnas ut men vi skapar fortfarande bra lägen så det känns inte helt rättvist när 2an letar sig in bakom Casper tyvärr kommer även 3an och fyran ganska snart, vad som däremot är positivt är inställningen: ingen tjurar ner sig utan vi fortsätter ge 100% resten av matchen vilket ger utdelning då Oskar spelar in framför mål och bollen letar sig in till 4-1 och nån minut senare snärtar Gustav in en handledare i bortre krysset. Det blir nerv i matchen, vi rycker Cappe och satsar med 6 utespelare sista 30 sekunderna. Chanser skapas men tyvärr blir det ingen mer utdelning.

Vi avslutar med att förlora med flaggan i topp och visar upp ett riktigt bra spel trotts att vi saknar vår "doping" sträck på er grabbar ni visar verkligen att ni kan bara ni vill, vi ledare är stolta över er och tycker att ni ska vara det också.

DM2019-10-15 18:29
Arbetsschema ht -192019-10-08 09:27
Säsong 2019/20202019-08-13 09:21
Utmärkelser 20182018-04-13 22:00
A-slutspel2018-04-07 15:54
Spelschema Örebro Cupen2018-04-02 17:35
Sportlov2018-02-17 08:46
Laget till dagens match2018-01-21 08:47