Jösses vilken bra match!
2018-10-14 18:11
För första gången på väldigt länge hade vi tre hela kedjor framåt och två backpar. Alltså fanns det möjlighet till längre vila mellan våra byten.
Och alltså fanns det bara ett läge..., full fart, hundra procents arbetsinsats.

Tjejerna var med från start och gjorde otroligt bra byten. Matchen var tuff, tät och hade väldigt högt tempo. Stundtals var närkamperna på gränsen till fult men tjejerna stod upp utan att klaga. Härlig inställning.

Försvarsspelet var grymt idag. Onyx kom sällan fram till farliga lägen trots att de var tuffa och sprang som vilda hundar mot våra backar. Vi kunde bryta deras anfall och hota deras försvar med fina kontringar.
Efter 13 minuter vinner Thea sin närkamp bakom Onyx mål. På något sätt skjuter hon in bollen mot mål och den styrs in i mål. Klassiskt skitmål eller briljant? "Lägg bollen mot mål", tjatar vi om. Jag säger briljant!

1-0 står sig i andra perioden som även den spelas i högt tempo. Vi har flera fina lägen som bör få resultera i mål. Men skärpan i avsluten är inte bra samtidigt som deras målvakt är duktig. Men vi skapar chanser!
Bakåt så är vi väldigt säkra och tvingar bort Onyx från vår A-zon. Mycket bra.

Tredje perioden nu. Samma matchbild som tidigare. Dock, i fjärde minuten får en Onyx-spelare ett fritt skottläge, mitt i vår A-zon, efter en något tilltrasslad situation. En missad markering? Enligt observant publik var Onyx sex man på banan för tillfället, men, men...
Vi har sedan flera fina lägen att avgöra matchen men det vill sig inte riktigt.

Sammanfattning.
Fantastisk bra genomförd match. Matchen spelades i högt tempo fram och tillbaka. Otroligt kul. Alla var supernöjda efter matchen trots kvitteringen. Möjligt att resultatet inte spelar så stor roll när man känner att den egna insatsen är så otroligt bra. Men visst är det kul med innebandy! Tjejerna har utvecklats enormt, bara i höst

Högt tempo mot KIB2019-01-19 17:39
2019-01-12 19:41
2018-11-25 21:09
2018-11-11 20:15
Stabil seger2018-10-20 22:15
2018-10-06 16:02
Örebro Cup 2018-04-08 21:10
Linköpingscupen F05-072017-04-12 19:42