Malmköpings IBF
Innebandy
Välkommen till Malmköpings Innebandyförening!

Öppen träning onsdag 12/7 tjejer 18.00-19.00, killar 19.00-21.00
2017-07-12 11:28

Idag delar vi upp träningen i två delar där tjejerna tar hand om första timmen.

Tagga tíll ordentligt så ses vi i hallen ikväll och spelar.

Malmköpings IBF

Öppna träningar onsdagar 1800-2100 i Juli.
2017-07-03 17:54

Nu startar vi en öppen träning för de inom föreningen som är sugna på innebandy.

Alla är välkomna, vi delar in lag och spelar mot varandra tills vi är nöjda.

Kenneth Andersson och Simon Z kommer att vara närvarande nu på onsdag 5/7 och vi har även bjudit in Flens spelare till dessa träningar då vi skall ha ett gemensamt juniorlag till hösten (mer info kommer snart om tränare, träningstider osv).

Kenneth Andersson

Tack för mig!
2017-04-03 12:08

Den 4 Mars 2009 valdes jag in som ordförande i Malmköpings IBF. Innan dess hade jag fungerat som tränare för klubbens P92 lag i drygt 10 år. Min pappa är väl den som fått mig intresserad av att jobba aktivt inom en idrottsförening då han under hela min uppväxt varit aktiv både som tränare och styrelsemedlem i diverse föreningar.

Jag har trivts väldigt bra i MIBF som både tränare och ordförande. Under mina 8 år som ordförande har vi genomfört många roliga saker. Några höjdpunkter är uppstarten av seniorlag. Under 6 säsonger fick vi njuta av senior matcher i Malmköpings Sporthall. Totalt 4 kommunderbyn har det spelats i seniorsammanhang. Där minns jag det allra första historiska derbyt med glädje. Seger med 11–2! Tyvärr tvingades vi lägga ner seniorlaget inför säsongen 2016/2017 och det är ett av dom mindre roliga minnen jag har.

Andra glädjeämnen har varit uppstart av flicklag i föreningen. Idag har vi 2 flicklag som härjar runt i innebandyhallar i Sörmland! Vi har skapat möjlighet för motionärer att spela innebandy, både för herrar och damer. Vi har kontinuerligt startat nya lag inom föreningen vilket gör att vi har en bra återväxt på spelare födda från 2000 och yngre.

Det har varit enkelt att göra roliga saker i en ekonomiskt välmående förening. Vi har skickat lag på cuper till höger och vänster. Till och med till Helsingsfors har vi skickat lag på cup! Vi har varit på några SSL matcher med föreningen. Förra säsongen bjöd föreningen alla lag på en resa till Tele2 arena där vi kollade SM-Finalerna för Dam och Herr på plats!

Under mina år i föreningen har jag jobbat tillsammans med fantastiska människor som hela tiden vill föra klubben framåt! Jag kommer att sakna att regelbundet träffas och diskutera hur vi kan göra föreningen ännu bättre!

Men allt gott har sitt slut. Jag kände redan inför förra årsmötet att jag började bli nöjd. Och är man nöjd jobbar man inte lika hårt att föra föreningen framåt. Till detta årsmöte så var jag helt bestämd att nu fick det vara slut. Men jag känner absolut ingen oro för klubbens framtid! I den nya styrelsen sitter det människor jag har fullt förtroende för och jag är övertygad om att dom kommer göra allt för att cementera klubbens plats som Sveriges bästa innebandyklubb!

Med detta önskar jag nya styrelsen med nya ordföranden Jonny lycka till!

Over and out!

//Totte

MIBF Jubilarer 2017
2017-02-28 08:33
Under 2017 har vi följande jubilarer:

60 år:
Henke Andersson - 4/4

50 år:
Carina Ericsson - 20/1
Roger Tiefensee - 23/7

20 år:
Viktor Runsten - 8/1
Martin Johansson - 23/1
Filip Lundblad - 2/6
Simon Andersson - 22/6

Grattis i förskott/efterskott till er alla!
MIBF ger tillbaka - alla lag på Cup
2017-02-06 14:19
Helgen den 7-9/4 kommer föreningens samtliga lag åka på cup som en avslutning på säsongen. Mer information kommer om detta. Men ni föräldrar som vill boka boende denna helg vill vi hänvisa till Cupens hemsida: https://www.svenskalag.se/libk-floorball-games
Cupen har bokat upp massor med rum så det är nog en bra idé att kolla där först.

P02, 25/06 21:20
P02, 05/06 06-05